Αρχική » Τρόποι Αποστολής

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις ACS courier και ΕΛΤΑ courier.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες μέρες και εξαρτάται από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε.

(Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστούν 2-3 μέρες περισσότερο)

Αλλαγές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα παπούτσια που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Η αποστολή των προϊόντων που ζητήσατε για αλλαγή γίνονται μέσα σε διάστημα 7 ημερών από την στιγμή του αιτήματός σας.

 

Προσοχή: Για την πρώτη αλλαγή ΔΕΝ επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών εφόσον η αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος υπερβαίνει τα 30,00€, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε.

 

Προσοχή: Για προϊόντα με αξία μικρότερη των 30,00€, επιβαρύνεστε με 5,00€ ως έξοδα επιστροφής.

 

Σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί αυτό το προϊόν, ή κάποιο άλλο από τα υποδήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας την δεδομένη στιγμή, μόλις μας επιστραφεί το προϊόν σας πιστώνουμε το λογαριασμό σας με το ποσό που αγοράσατε και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πίστωση στις επόμενες αγορές σας μέσα σε χρονικό διάστημα 6 μηνών από την παραγγελία σας.

Για επιστροφή/αλλαγή του προϊόντος, μας καλείτε στο 2541068120.

Εάν θέλετε να πραγματοποιήσεται την αλλαγή σας ηλεκτρονικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και βάζετε νέα παραγγελία που αφορά το προϊόν της αλλαγής:

Αφού συμπληρώσετε την φόρμα, στέλνεται το προϊόν με ACS courier ή ΕΛΤΑ courier.

Επιστροφές Χρημάτων 

Μετά την παραλαβή των παπουτσιών μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Για την δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας, η οποία πραγματοποιείται σε διάστημα 4-7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας. Θα χρειαστεί απλά να διαθέτετε το ΙΒΑΝ του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Τονίζουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα αφαιρεθούν, από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, όλα τα έξοδα αποστολής και επιστροφής (τα οποία εξαρτώνται από την περιοχή στην οποία έχουν σταλεί τα παπούτσια)

 ΦΟΡΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ