Αρχική » Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ!

Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητο τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση, αχρησιμοποίητα και να επιστραφούν σε διάστημα εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.

Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν με το ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο ή με κάποιο άλλο σχέδιο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει διαθέσιμο ή να συμπληρώσετε την φόρμα αλλαγής που θα βρείτε παρακάτω :

Στην περίπτωση της αλλαγής - επιστροφής προϊόντος αξίας άνω των 40,00€ η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν.

Στην περίπτωση της αλλαγής - επιστροφής προϊόντος αξίας κάτω των 40,00€ η χρέωση είναι 6,00€

Στην περίπτωση της αλλαγής - επιστροφής των προϊόντων από την Κύπρο το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση της αλλαγής - επιστροφής των προϊόντων με άλλη εταιρεία που δεν συνεργαζόμαστε τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αποστολέα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!

Σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας. Το προϊόν θα πρέπει να σταλεί με την ΕΛΤΑ COURIER ή με την ACS. Μετά την παραλαβή του προϊόντος στην εταιρεία μας θα εποικοινωνήσουμε μαζί σας για τη διαδικασία που θα ακολουθήση για την επιστροφή των χρημάτων η οποία θα γίνει εντός 7 εργάσιμων ημερών. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τονίζουμε στην περίπτωση αυτή θα αφαιρεθούν τα έξοδα επιστροφής τα οποία ποικίλουν αναλόγος στην περιοχή που βρίσκεστε. Αν η παραγγελία είναι πάνω από 40,00€ και έχει αντικαταβολή θα αφαιρεθεί επίσης και η αντικαταβολή!!!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ